06-22727473 info@sjpedicure.nl

Complete behandeling

Deze behandeling omvat een complete pedicure behandeling en kan aangevuld worden met extra verwennerijen.

 1. Desinfecteren van de voet
 2. Knippen van de nagels
 3. Verzorgen nagelomgeving en polijsten van de nagels
 4. Verwijderen van overtollig eelt
 5. Verwijderen van likdoorns
 6. Behandeling van kloven
 7. Behandeling van ingroeiende nagels
 8. Behandeling van schimmelnagels en verdikte nagels
 9. Afronding voetencrème en zelfzorg
 10. Korte Voetmassage

De complete behandeling verloopt als volgt:

 1. Hygiëne: het reinigen van de voeten met alcohol (huidvriendelijk).
 2. Indien de nagels te lang zijn worden ze op de juiste manier geknipt om eventueel ingroeien te voorkomen. Verdikte nagels worden pijnloos, watergekoeld dunner gefreesd met een speciale pedicuremotor (nattechniek).
 3. Nagelwallen schoonmaken en glad maken van de nagels.
 4. Met een scherp (nieuw) mesje wordt het overtollige eelt weggesneden. Daarna freest onze pedicure watergekoeld door gebruik te maken van een speciale pedicuremotor (nattechniek) het laatste beetje eelt weg voor een glad resultaat.
 5. Met een scherp (nieuw) mesje wordt de likdoorn verwijderd.
 6. Met een scherp (nieuw) mesje worden de kloven glad gesneden.
 7. Met een speciale pedicuremotor (nattechniek) wordt met een frees de nagelwal vrijgemaakt waardoor er een klein stukje desinfecterend gaas (copoline) in de nagelwal en onder de aangedane nagel(s) kan worden geplaatst.
 8. De schimmelnagel (kalknagel) of verdikte nagel wordt met een speciale pedicuremotor (nattechniek) pijnloos en watergekoeld dunner gefreesd. Vervolgens wordt deze behandeld met een tinctuur. Indien er sprake is van ernstige schimmel -en of verdikte nagels, kan het voorkomen dat extra tijd noodzakelijk is voor de 1e behandeling. Hiervoor zal dan ook een toeslag van een kwartier (€ 7,50) in rekening gebracht worden.
 9. Deze behandeling wordt afgerond met een voedende voetencrème of olie en een advies met betrekking tot de zelfzorg van uw voeten.
 10. De behandeling wordt afgerond met een korte voetmassage, deze heeft tot doel om de doorbloeding te verbeteren alsmede de afvalstoffen te verwijderen.